logo 2.png

Valentinestilbud hele februar!

sijs_edited.jpg
dmid 2.png
NEXT.jpg
Desktop logo 2.PNG
Der er mange grunde til at føle sig lidt nede, fra søvnmangel til en forkert kropsholdning. Derfor er det vigtigt at holde kroppen i form og pleje sig selv, netop dette skal vores produkter hjælpe med. Vores mission er, at tilbyde trænings og wellness-produkter af højest kvalitet til konkurrencedygtige priser, for vi mener, at alle har ret til at pleje sin krop. Vores mest populære produkt "positur-støtten" har allerede hjulpet hundredvis af danskere med at genvinde formen. Vi er dedikeret til at få dig på rette spor. For at kunne yde vores bedste så er det Essentielt at være ON!
De bedste hilsner Essent-on teamet.

Bestseller

PRODUKT FUNTIONER:
  • Reducerer rygsmerter: Produktet hjælper ikke kun med din positur og lindrer ømhed men øger også din selvtillid.

  • Komfortabel og høj kvalitet: Essent-on’s rygstøtte er lavet med åndbart, fleksibelt og stærkt materiale som kan modstå længerevarende brug - og kan vaskes let. Der er designet bløde skulderpuder for komfortens skyld. 

  • Justerbar og god konstruktion: Designet gør at du nemt kan tilpasse rygstøtten, så den passer til dig. Dette skal sikre en stabil støtte og give dig et optimalt resultat.

  • Let at gå med: Bare tag rygstøtten på, justere skulderpuderne og træk i bag-stropperne!

Hot lige nu

BESKRIVELSE:
  • Stor pude som hjælper dig med at få en bedre nats søvn - som omfavner dig og får dig til at føle dig tryg.

  • U-formen giver lige meget støtte til ryggen og til maven. Når du ammer, vil puden løfte og støtte din baby, mens du kan hvile ryggen behageligt.

  • Puden er blød og holdbar. Den er lavet af mikrofibre i høj kvalitet med bomuldsblandet stof. Pudebetrækket kan let tages af og vaskes ved høj temperatur.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Opdateringer, rabatkoder og nye produkter direkte til din indboks!

Tak for din indsendelse!

Logo2_edited.png