Om os

Tak fordi du kigger forbi vores webshop.

Vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse, når du handler hos os. Lige fra oplevelsen her på webshoppen, rådgivning, forsendelse og ikke mindst produktet. Vi går meget langt, for at du får en købsoplevelse i særklasse.

Vores historie:

Vi er to brødre som startede vores webshop tilbage i 2019, her solgte vi vores nu velkendte positur-støtte, som vi får speciel produceret og leveret direkte fra vores leverandør. Produktet blev hurtigt populær blandt den danske befolkning, så vi videruviklede vores webshop og tilbyder nu mange flere produkter, alt fra træningsudstyr til welness-produkter. Vores fokus har altid været at tilbye produkter af højest kvalitet til vores kunder, men på samme tid holder vi priserne lave ved at sende produkternem direkte hjem til dig fra vores samarbejdspartnere i Europa. 

Vores vision:

Vi vil gerne tilbyde den danske befolkning, de helt essentielle produkter til at holde kroppen i god form. Vi ved fra egen erfaring med vores bedsteforældre, hvor vigtigt det er at pleje ens krop. Vores bedsteforældre har i lang tid klaget over en dårlig ryg og derfra kom også ideen med positur-støtten. Vi vidste, at mange går rundt med rygsmerter, og at folkesygdom globalt har kostet sundhedsvæsenet verden rundt mange milliarder kr. i missede arbejdsdage, sygdom, operationer og genoptræning. Derfor er vores produkter allerede et hit med mange glade kunder der har fået deres livsglæde tilbage og kommet deres rygproblemer og krops-wellness til livs.

Vi har nøje udvalgt vores leverandører, og vi har stillet høje krav til naturligheden I de materialer vi får produceret. Samtidig har vi skåret mellemled af, så vi kan sælge produkter i høj kvalitet til en væsentligt billigere pris end vores konkurrenter. 

Produktionsproces:

Vi har fuld kontrol over vores værdikæde, og samarbejder kun med leverandører der lever op til vores strenge krav om ordentlige arbejdsforhold samt bæredygtige og naturlige produktions processer.

Du kan således trygt handle produkter af højeste kvalitet. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det glæder os at kunne byde dig indenfor i vores lille univers.                     

De bedste hilsner

Joe & Morten

- og resten af Essent-on teamet

Logo2_edited.png